НОВИНИ

По БНТ HD стартира първото фитнес риалити в България

Първото фитнес риалити „Супер промяна“ стартира на 24-ти август по БНТ HD. Всеки от участниците ще извърви трудния път към физическата трансформация като спазва определен хранителен режим и тренира усилено под контрола на своя инструктор.

бнт стартира първото фитнес риалити българия
bnt avatar logo
от БНТ
10:52, 17.08.2016
Чете се за: 00:53 мин.
У нас

Тримата треньори Марина Декова, Кирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмично предизвикателство - да помогнат на 12-те риалити-герои в проекта да променят своя живот и да вземат участие в Държавното първенство по културизъм и фитнес.

Всеки от епизодите ще поставя пред фитнес любителите определени цели, които трябва да бъдат постигнати. През седмица екип от независими съдии ще оценяват постиженията на участниците и ще определят онзи от тях, който трябва да отпадне. Съставът на телевизионното жури включва инструктора по културизъм и шампион в категория над 100 кг. - Любомир Христов, един от доайените на културизма в България - Тони Шивачев и неколкократния републикански шампион по класически културизъм Пламен Христов.

До финала на риалити формата ще достигнат само трима състезатели, които ще се борят за наградата – участие в тазгодишния национален шампионат по културизъм и фитнес редом с професионалистите.

Екип от специалисти ще следи за правилното хранене на участниците, ще контролира приеманите от тях хранителни добавки, ще се грижи за техния тонус и самочувствие по време на проекта и ще наблюдава физическия им прогрес.

Зрителите на БНТ HD ще имат възможност да научат интересни истории за самите участници, които в рамките на проекта ще се изправят не само срещу своите противници, но и срещу самите себе си.

Водещ на първото телевизионно фитнес-риалити е Владимир Банчев, а специални гости в предаването "Супер промяна" ще бъдат някои от най-изявените български спортисти и специалисти.

Новото предаване на БНТ HD "Супер промянa“ стартира веднага след Олимпиадата в Рио. Всяка седмица ще бъдат излъчвани по два епизода (в сряда и в неделя).

Гледайте първото фитнес риалити „Супер Промяна" от 24-ти август по БНТ HD!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Аладжа манастир отново е отворен за туристи
Аладжа манастир отново е отворен за туристи
92 храма се борят за европейско финансиране
92 храма се борят за европейско финансиране