НОВИНИ

През следващата година доходите ще бъдат увеличени с 10%, смята Цветан Цветанов

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че след тежката финансова и икономическа криза, в момента България е с най-ниските нива на безработица в цяла Европа. Днес Цветанов присъства на откриването на 10-ия юбилеен Зимен университет на Младежи ГЕРБ в Сандански.

bnt avatar logo
от Десислава Малинова
20:01, 23.02.2019
Чете се за: 00:52 мин.
У нас

Според Цветан Цветанов именно заради стабилността в България, през следващата година доходите ще бъдат увеличени с 10%.

Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ: Действително доверието на хората към днешното управление е стабилно и всеки един трябва да си направи равносметка, когато отиде да упражнява конституционното си право да гласува, за кого гласува. Защото в Европа трябва да бъдеш чут. Европа ни чува, когато ГЕРБ управлява.

Според Цветанов темата промени в Изборния кодекс винаги предизвиква политическо напрежение.

;

Според Цветанов БСП са отказали да участват в ратифицирането на протокола за присъединяване на Северна Македония към НАТО.

Цветан Цветанов, зам.- председател на ПП ГЕРБ: Какво направи БСП точно в сряда, когато председателката на НС предложи в дневния ред това да бъде точка първа , за да можем да загърбим тези политически боричкания, които ги има в българския парламент и да сложим една точка на тема, в която всички се надявахме че ще бъдем в пълна подкрепа за това членство на Северна Македония. Да, ама не . БСП, един от основните мотиви за излизането от парламента е да не подкрепят ратификацията за Северноатлантическия съюз. Това е всъщност БСП.

Според Цветан Цветанов именно с напускането на парламента, левицата ще генерира и много фалшиви новини.

;

По думите му, ГЕРБ не са се отказали от машинното гласуване, а само е удължен срокът, за да може да се гарантира сигурността при гласуването.

Цветан Цветанов, зам.- председател на ПП ГЕРБ: Това което сме направили е да можем действително да изпълним ангажимента си . Защото трябваше да бъде въведено машинното гласуване, а това трябваше да има решение с отварянето на Изборния кодекс.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лидерите на ПЕС приеха предизборен манифест за евроизборите
Лидерите на ПЕС приеха предизборен манифест за евроизборите
Адвокатската тайна остава гарантирана
Адвокатската тайна остава гарантирана