НОВИНИ

Tурнето на Aerosmith през 2017 г. ще бъде прощалното на групата

Фронтменът на Aerosmith Стивън Тайлър е потвърдил, че планираното през 2017 г. турне ще бъде прощалното на американската рок група, съобщи Contactmusic.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
16:20, 25.06.2016
Чете се за: 00:39 мин.
Още
tурнето aerosmith 2017 прощалното групата

По-рано през тази седмица Тайлър се е свързал с радиоводещия Хауърд Стърн. В интервюто си рокаджията е говорил за предстоящия си самостоятелен кънтри албум, както и за намерението си да прекрати изявите си като фронтмен на "Aerosmith" след концертната обиколка през 2017 г.

"Обичам тази група, наистина я обичам, но турнето догодина ще бъде прощално, защото дойде времето да се разделим", е споделил Стивън Тайлър.

Фронтменът на "Aerosmith" още през април намекна в интервю за сп. "Ролинг стоун", че концертната обиколка през 2017 г. ще бъде прощална.
Коментарите на Стивън Тайлър идват само няколко месеца след като китаристът Брад Уитфорд също сподели, че не изключва възможността за "пенсиониране" на групата.

"Aerosmith" за последен път се изявиха заедно през септември миналата година. Уитфорд впоследствие разкри, че останалите членове на групата са имали желание да тръгнат на турне през 2016 г., но Стивън Тайлър е искал да остане в студиото, за да довърши работата по новия си самостоятелен проект.

Водещият китарист на "Aerosmith" Джо Пери вече има успешни изяви извън групата като член на формацията "Холивудски вампири" заедно с шок рокаджията Алис Купър и актьора Джони Деп.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Звезден гастрол на сцената на Софийската опера и балет
​Звезден гастрол на сцената на Софийската опера и балет
Шотландия ще преговаря за оставане в ЕС
Шотландия ще преговаря за оставане в ЕС