НОВИНИ

Алваро Мората: Заплашиха със смърт мен и семейството ми

Алваро Мората
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:43, 25.06.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Нападателят на националния отбор на Испания Алваро Мората разкри, че е станал обект на заплахи от феновете след мача от втория кръг на груповата фаза на Евро 2020 срещу Полша (1:1).

„Не успях да заспя в продължение на 9 часа след мача с Полша. Получавах заплахи и обиди по адрес на цялото си семейство. Феновете пожелаха дори смъртта на децата ми… Но съм добре“, заяви Алваро Мората.

„Разбирам, че съм критикуван, защото не съм вкарал гол, но бих искал хората да се поставят на моето място. Това, което ме притеснява, е, че предават това на жена ми и на децата ми. Казват им всичко“, добави играчът.

„Може би, ако се беше случило преди няколко години, щях да го преживея по-трудно и щях да се изолирам от целия свят за няколко седмици“, допълни футболистът на „Ла роха“.

Алваро Мората вкара един гол в трите мача от груповата фаза на Евро 2020. Футболистът пропиля дузпа в двубоя със Словакия (5:0).

На 28 юни, понеделник, Испания ще се изправи срещу Хърватия на 1/8-финалите на Евро 2020. Двубоят от Копенхаген е от 19.00 часа и ще можете да го гледате по БНТ 1, БНТ 3 и онлайн на bntnews.bg/sport.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Данъчни облекчения, ако ремонтирате дома си с регистриран майстор
Данъчни облекчения, ако ремонтирате дома си с регистриран майстор
Фаворитките с приемлив жребий на Уимбълдън
Фаворитките с приемлив жребий на Уимбълдън