НОВИНИ

Българка с европейско отличие за най-значим предприемач под 40 години

българка европейско отличие значим предприемач години
bnt avatar logo
от БНТ
10:40, 18.11.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Бизнес
Слушай новината

Българка спечели журито със стартъп за психотерапия като социална придобивка.

Българският предприемач Виктория Викторова беше отличена като един от най-значимите бизнес личности под 40 години в наградите "Business Elite's 40 under 40" за 2021 г.

32-годишната софиянка спечели журито със стартъпа MindFit, който предоставя на фирми психотерапия под формата на социална придобивка. Българският стартъп свързва абонатите си с мрежа от специално подбрани независими психолози и психотерапевти, улеснявайки многократно процеса по намиране на правилния специалист и запазването на час.

Освен като ръководител на екипи, Викторова има опит и като журналист, маркетинг специалист, ПР и лектор, а висшето ѝ образование е Журналистика с профил Телевизия в Софийски Университет "Св. Климент Охридски".

Призовете "Business Elite's 40 under 40" се присъждат ежегодно и отличават значими млади предприемачи от Югоизточна Европа, а чрез отделни издания – и в други региони по света.

Организаторите взимат предвид постижения, репутация, лидерски умения и амбиция за последващо развитие на бизнеса, когато избират победителите. Сред по-детайлното описание на критериите са и предишни работни места, бизнес постижения, потенциал на настоящите бизнес начинания за международна експанзия, корпоративни ценности и мисия, вдъхновяваща лична история и много други.

Церемонията по награждаване за 2021 г. беше насрочена за септември в Милано, но поради усложнената епидемиологична обстановка се проведе в Истанбул.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разбиха престъпна група за измами в Северна България
Разбиха престъпна група за измами в Северна България
Руските спортисти ще се състезават под името Руски олимпийски комитет в Пекин
Руските спортисти ще се състезават под името Руски олимпийски комитет в Пекин