НОВИНИ

ЦСКА 1948 прекъсна негативната серия с минимална победа над Берое

bnt avatar logo
от Калоян Николов
17:01, 05.12.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Български футбол
цска 1948 прекъсна негативната серия минимална победа берое

Отборът на ЦСКА 1948 се върна на победния път в efbet Лига, след като постигна домакинска победа над Берое с 1:0 на Националния стадион "Васил Левски".

Двата тима направиха равностоен двубой, но "червените" бяха по-настоятелни и по-опасни в атака и заслужено стигнаха до успеха.

След нулево равенство през първото полувреме, ключовият момент в срещата дойде малко след почивката, след като в 49-та минута халфът на "армейците" Васил Шопов се разписа с изстрел от воле от близко разстояние след добро центриране на Серкан Юсеин.

До края на срещата старозагорци така и не успяха да стигнат до изравнителен гол и по този начин записаха втора поредна загуба в първенството.

След този успех ЦСКА 1948 вече има 23 точки и измести Черно море от петото място в класирането, докато Берое заема седма позиция с актив от 18 точки.

В следващия кръг тимът на Красимир Балъков гостува на Арда (Кърджали) в петък, 11 декември, от 17:30 часа, докато Берое приема Ботев (Пловдив) в Битката на Тракия, която ще се проведе в събота, 12 декември от 12:30.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Владимир Илиев с 30-то място в преследването в Контиолахти
Владимир Илиев с 30-то място в преследването в Контиолахти
Каква е тайната на дълголетието на Елизабет II
Каква е тайната на дълголетието на Елизабет II