НОВИНИ

Истории от Париж - Ивет Лалова и екипът на БНТ зад кадър

Любопитните и неподправени моменти на нашите специални пратеници за Олимпийските игри

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
21:18, 26.07.2024 (обновена)
Чете се за: 05:17 мин.
Париж 2024
истории париж ивет лалова екипът бнт кадър
Слушай новината

Най-големият спортен форум, моментът, към който всеки атлет се стреми - настъпи времето отново да отправим поглед към Олимпийските игри. Както винаги - екипите на БНТ ще бъдат в епицентъра на събитията и ще ви показват на екран всичко най-важно и вълнуващо около Олимпиадата. Ние пък оставаме верни на стила си и заедно с нашите приятели от дирекция "Спорт" ще ви разкриваме и това, което остава скрито от камерите.

За нас е огромно удоволствие, че най-красивата лекоатлетка, а вече и най-бързата сред репортерките - Ивет Лалова се присъединява към екипа на БНТ. Париж 2024 през погледа на Ивет и момчетата от спортната редакция - следете всеки ден тук:

ДЕН 1 - ГОЛЯМОТО ОТКРИВАНЕ

Координирана атака срещу френските железници блокира транспорта в цялата страна и то само няколко часа преди началото на Игрите. И ако за Стефан Георгиев транспортните неволи да са ежедневие, то това е дебют за Ивет Лалова в тази традиция за екипите на БНТ:

В очакване на церемонията по откриване на Игрите или по-скоро - докато чакат да стигнат до мястото, от което журналистите ще я проследят, отиваме в нещо като Матрицата - Стефан снима за влога как Ивет снима за влога и т.н. и т.н. Вижте:

Всички сме готови да проследим една безпрецедентна церемония по поречието на Сена, но небето над Париж има други планове... Също така търсим отговор на въпроса бойскаут ли е Стефан.

Няколко часа по-рано нашият екип беше в посолството, където председателят на БОК Стефка Костадинова и президентът Румен Радев пожелаха успех на българските спортисти.

24 ЧАСА ПРЕДИ НАЧАЛОТО

Многократно ни е давала поводи за гордост и ни е карала да сме истински щастливи, че можем да кажем, че най-бързата бяла жена е от България. Сега Ивет Лалова е вече в нова роля - на репортер за БНТ, но и на майка. По всичко личи, че успешно ще съчетава и двете докато е в Париж. Как започна приключението за Ивет - вижте:

А нашите приятели от спортната редакция ни отвеждат в Олимпийското село. Стефан разказва:

Калин Гугов обаче има какво още да ни покаже, а именно - какви ги вършат нашите оператори Владимир Богдански, Николай Балкански и Росен Петрински:

Връщаме се при Стефан, чиито безпогрешен журналистически нюх го отвежда навън точно в мига, в който бившата номер 1 в тениса Каролина Возняцки минава със своето колело:

Всеки от спортистите оставя малка част от себе си в Олимпийското село.

Завършваме днешния ден с една среднощна разходка на Бюлент из Париж:

ДВА ДНИ ДО ИГРИТЕ

Време е нашето поредно приключение да започне. Олимпийските игри в Париж чукат на вратата, което означава само едно - време е и екипът на БНТ да се отправи към Франция. Както винаги ще следим отблизо преживелиците на нашите приятели от спортната редакция Стефан Георгиев, Калин Гугов и Бюлент Мюмюнов. Компания този път ще им правят операторите Владимир Богдански, Николай Балкански и Росен Петрински.

Българската делегация начело със Стефка Костадинова вече е в Париж, а ние им пожелаваме успех!

Всички ви показват как изглеждат помещенията, в които ще спят атлетите в Олимпийското село. Ние ще бъдем по-различни и ще ви покажем къде е отседнал отборът на БНТ. Все още не сме решили в каква дисциплина ще се състезават.

Ако следите нашите приключения зад кадър, то тогава знаете, че екипите на БНТ и най-вече Стефан, някак все се натъкват на транспортни неволи. Днес започваме с нещо дребно, а именно - 25-минутно очакване на автобуса под парещото слънце.

Но чакането в крайна сметка си е заслужавало. Калин разказва повече:

Отиваме в Международния пресцентър, където през следващите седмици журналисти от цял свят ще следят ключови моменти от Игрите:

Завършваме днешния ден с "видео с опознавателна цел". Вашият гид в блокирания Париж е Стефан:

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Арда с първа победа през новия сезон
Арда с първа победа през новия сезон