НОВИНИ

Опасни кабели на тротоар в центъра на Варна

опасни кабели тротоар центъра варна
bnt avatar logo
от БНТ
12:48, 14.04.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Твоята новина
Слушай новината

Опасен тротоар с недобре изпълнена настилка и стърчащи електрически кабели с високо напрежение в централната част на Варна, в близост до пътен възел с голям поток от МПС-та и граждани. За това сигнализира Костадинка Борисова, която прилага и снимков материал.

Инцидент претърпях и аз преди близо 10 месеца, като фактическата обстановка не е благоприятна за пешеходците и към днешна дата. Продължават да се създават множество предпоставки за злополуки, някои от които може би и с фатален за живота край (не желая да посочвам примери от множеството такива случаи само през последните 1 - 2 години), допълва жената.

Тя уточнява, че е сигнализирала Община Варна за проблема.

За причинените ми травматични увреждания и по скоро справедливото обезщетяване на настъпилите неимуществени вреди – болки и страдания, които получих вследствие на инцидента са предмет на Гражданско дело по описа на Районен съд-Варна за 2020 г., страни, по което сме аз Костадинка Борисова и Община Варна, допълва гражданката.

С оглед на гореизложеното и, считайки себе си за морална и спазваща законовите норми личност, на която не са ѝ безразлични останалите жители и гостите на град Варна, се обръщам към Вас с молба да се даде гласност на проблема и Община Варна да предприеме най-накрая необходимите действия по обезопасяването на горепосочения участък с цел недопускане на повече инциденти, които причиняват временни или постоянни разстройства на здравето на хората, пише Костадинка Борисова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Румен Радев: 200 години след рождението на Раковски, отново се нуждаем от духовния пламък на възрожденците
Румен Радев: 200 години след рождението на Раковски, отново се нуждаем от духовния пламък на възрожденците
Валежите продължават, ще има и много силен вятър
Валежите продължават, ще има и много силен вятър