Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

Опасни кабели на тротоар в центъра на Варна

от БНТ
12:48, 14.04.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Твоята новина
опасни кабели тротоар центъра варна
Слушай новината

Опасен тротоар с недобре изпълнена настилка и стърчащи електрически кабели с високо напрежение в централната част на Варна, в близост до пътен възел с голям поток от МПС-та и граждани. За това сигнализира Костадинка Борисова, която прилага и снимков материал.

Инцидент претърпях и аз преди близо 10 месеца, като фактическата обстановка не е благоприятна за пешеходците и към днешна дата. Продължават да се създават множество предпоставки за злополуки, някои от които може би и с фатален за живота край (не желая да посочвам примери от множеството такива случаи само през последните 1 - 2 години), допълва жената.

Тя уточнява, че е сигнализирала Община Варна за проблема.

За причинените ми травматични увреждания и по скоро справедливото обезщетяване на настъпилите неимуществени вреди – болки и страдания, които получих вследствие на инцидента са предмет на Гражданско дело по описа на Районен съд-Варна за 2020 г., страни, по което сме аз Костадинка Борисова и Община Варна, допълва гражданката.

С оглед на гореизложеното и, считайки себе си за морална и спазваща законовите норми личност, на която не са ѝ безразлични останалите жители и гостите на град Варна, се обръщам към Вас с молба да се даде гласност на проблема и Община Варна да предприеме най-накрая необходимите действия по обезопасяването на горепосочения участък с цел недопускане на повече инциденти, които причиняват временни или постоянни разстройства на здравето на хората, пише Костадинка Борисова.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Румен Радев: 200 години след рождението на Раковски, отново се нуждаем от духовния пламък на възрожденците
Румен Радев: 200 години след рождението на Раковски, отново се нуждаем от духовния пламък на възрожденците
Валежите продължават, ще има и много силен вятър
Валежите продължават, ще има и много силен вятър