НОВИНИ

ПСЖ без Ди Мария срещу Барселона

bnt avatar logo
от Димитър Русев
18:22, 09.02.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Футбол
псж без мария барселона

Анхел Ди Мария ще пропусне мачa на Пари Сен Жермен от осминафиналите на Шампионската лига срещу Барселона, заяви старши треньорът на френския футболен гранд Маурисио Почетино. Двубоят е на "Камп Ноу" на 16 февруари. Аржентинското крило получи контузия на бедрото при победата с 2:0 срещу Олимпик Марсилия в Лига 1 през уикенда.

"Той със сигурност отпада за това гостуване. Ще го проверим отново след седмица, за да видим какво е положението с него. Отсъствието му обаче не променя плановете ни и ще се стремим да играем по възможно най-добрия начин", каза Почетино.

Почетино говори преди гостуването на Пари Сен Жермен срещу Каен в мач за Купата на Франция в сряда и каза, че в него няма да може разчита още на Кейлор Навас (аддуктор) и Марко Верати (ребра). Мауро Икарди (бедро) пък е под въпрос.

Пари Сен Жермен играе последователно с Каен, Ница и Барса, а Ди Мария ще пропусне със сигурност тези три мача. Пет дни след първия двубой от Шампионската лига предстои среща за първенството с Монако и 32-годишното крило е под въпрос за нея.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започва аварийно укрепване на срутището на пътя Девин - Кричим
Започва аварийно укрепване на срутището на пътя Девин - Кричим
"За" и "против" антигенните тестове в училище
"За" и "против" антигенните тестове в училище