НОВИНИ

Разкриха подробности за жестокото убийство в Бургас

bnt avatar logo
от БНТ
14:13, 12.08.2021 (обновена)
7243
Чете се за: 01:50 мин.
У нас
Слушай новината

Развитие около жестокото убийство в Бургас. За смъртта на 28-годишния Юмер Мехмед е обвинен местният бизнесмен Станимир Рагевски, който преди дни бе арестуван по повод отвличането на младия мъж.

Разследването е установило, че мъжът е бил убит с огнестрелно оръжие в жилищен апартамент на 4 август, откогато е и в неизвестност, до снощи, след като криминалисти се натъкват на останките му, скрити в покрайнините на Бургас.

Откриха разчленен труп в Бургас

На този етап не се съобщават мотивите за престъплението, но е ясно, че обвиняемият и жертвата са имали бизнес отношения в сферата на недвижимото имущество. След убийството трупът на Юмер Мехмед е бил прецизно скрит.

"В продължение на няколко дни извършителят е посещавал жилището, където е извършено престъплението, където е извършвал разчленяване на трупа, след което останките от трупа са сложени в множество малки чували и са изнесени от жилището. Натоварени са на автомобил и са оставени на мястото, където намерихме останките на трупа", съобщи старши комисар Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР-Бургас.

"Към настоящия момент не са налице доказателства за съизвършител на убийството", заяви Десислава Трифонова, наблюдаващ делото прокурор от Окръжна прокуратура-Бургас.

В отговор на въпрос дали има връзка между това убийство и изчезването на брокерката Теодора Бахлова Десислава Трифонова посочи, че "по досъдебното производство доказателства за това няма".

Автор: Давид Сукнаров

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С „Аз съм българче“ посрещнаха Стойка Кръстева във Върбица
С „Аз съм българче“ посрещнаха Стойка Кръстева във Върбица
Блъснаха моторист в центъра на Бургас
Блъснаха моторист в центъра на Бургас