НОВИНИ

Стоичков защити Меси за мултимилионния договор

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:50, 15.02.2021
Чете се за: 00:47 мин.
Футбол
стоичков защити меси мултимилионния договор

Легендарния номер 8 за пореден път се изказа в подкрепа на Лионел Меси, давайки интервю за френския телевизионен канал beIN Sports, където коментира ситуацията с рекордния личен договор на аржентинската суперзвезда.

"Самият Меси не е задължавал никого да му бъде даван договор с такива параметри. Те му го предложиха, той го подписа.", заяви Ицо.

В същото време бившият играч на "каталунците" призова следващият борд на клуба да бъде по-предпазлив при преговорите с Меси за евентуален нов договор и задържането му в отбора след юни.

"Следващият президент на Барселона трябва да предложи на Лео нещо конкретно, където трябва нещата да са изяснени предварително."

Наскоро се публикува информация, че аржентинецът е спечелил около 555 милиона евро от настоящата си четиригодишна сделка, която изтича през това лято.

Носителят на Златната топка за 1994 година анализира и формата на Барселона в последно време, няколко дни преди мача от 1/8 финалите в Шампионската лига във вторник срещу Пари Сен Жермен.

"Убедителната победа над Алавес е важна от гледна точка на възвръщането на онзи победен манталитет в Барселона, който е присъщ на клуба. Играх с Роналд Куман в продължение на пет години. Познавам го добре и имам вяра в него. Треньор, който е играл футбол за Барселона, е важен. Младите играчи трябва да се учат от него, защото той олицетворява до голяма степен фундамента на клуба", завърши Стоичков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Надал продължава без загубен сет, Беретини се отказа
Надал продължава без загубен сет, Беретини се отказа
Националите по баскетбол победиха Академик (Пловдив) преди решителните мачове за ЕвроБаскет 2022
Националите по баскетбол победиха Академик (Пловдив) преди решителните мачове за ЕвроБаскет 2022