НОВИНИ

Засилен трафик по магистрала "Тракия"

засилен трафик магистрала тракия
bnt avatar logo
от БНТ
19:58, 07.09.2020
Чете се за: 00:44 мин.

Засилен трафикът и по магистрала "Тракия" през целия ден, след като много хора решиха да прекарат почивните дни по Южното Черноморие.

Няколко инцидента затрудниха движението за кратко, каква е актуалната обстановка ще ни каже Димитър Димитров.

Към 20:00 часа движението беше натоварено, хората, избрали да бъдат на плаж през целия ден по родното Черноморие се прибират и в този момент. В ранния следобед, в района на 152-рия км тежкотоварен тежкотоварен камион разпиля строителен товар, което предизвика верижна катастрофа с участието на четири автомобила. Нямаше пострадали, нанесени са само само материални щети.

След тридневно издирване в канавката на АМ "Тракия" край 171-ия километър беше открит загинал шофьор на ТИР. Той е намерен от своя работодател. В събота загиналият водач тръгнал на курс към Пловдив, но връзката с него изчезнала. Затова собственикът на транспортната фирмата сигнализирал в полицията.

Оттам му отговорили, че за да се приеме сигналът трябва да минат 48 часа. Затова собственикът на фирмата, заедно със свои служители предприели собствено издирване.

При обхода по пътя на изчезналия камион на 171-ия километър на магистрала "Тракия", забелязали, че мантинелата е огъната. Така колегите на загиналия го открили. Причините за инцидента ще се изясняват. От транспортната фирма, чиято собственост е ТИР-а, отказаха коментар.

Репортер: Димитър Димитров

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лидерите на Сърбия и Косово преговарят в Брюксел по три ключови теми
Лидерите на Сърбия и Косово преговарят в Брюксел по три ключови теми
Интензивен трафик в последния почивен ден
Интензивен трафик в последния почивен ден