В истински посланици на българската кухня са се превърнали няколко млади българи в южнокорейската столица.
Михал Ашминов: Заведението си е чисто българско. Подправките са си български. Продуктите са местни, така че млякото е местно, но бактерията ни е от България. Така че всичко си е автентично.Въпреки че някои продукти се доставят трудно, а и тепърва има да се напасват към азиатските вкусове: - Малко е трудно със сиренето, защото не е много по вкуса на азиатците, но когато се приготви... например ако се направи чушка бюрек или сирене по шопски, наистина страшно много им харесва, разкрива Мишо част от "мъките" на готвача. За близо осем години ресторантът е спечелил уважението на корейски клиенти, туристи, посланици от различни страни. Близо 60% от клиентелата му е постоянна. - Аз лично по 14, 16 часа, някой път и повече, - казва Михал. Кратката рецепта на Мишо за успех не е тайна. Важното е да се изпълнява с желание и разбиране: Търпение, трябва да се молиш ... и работа. Тези три неща. Независимо от географската ширина. Която, впрочем е една и съща и за България, и за Южна Корея.