Стотици любители на кулинарния туризъм събра първия фестивал на прочутия еленски бут в Елена. След като цяла Европа научи за тайната на горнооряховския суджук, сега балканджиите показаха на всички как се приготвя вкусното еленско мезе и най-накрая изясниха, че еленският бут не се прави от елен, а от качествено свинско месо.
"Пътна полиция": Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия
МВР: Ползвайте само официални места за обмяна на пари – банки или пощенски станции
Днес почитаме Христовата същност - светлината, знанието, чистотата и истината
Здраве, благоденствие, вяра в доброто - пожеланията на политиците за Рождество
Тази година "Българската Коледа" ще подкрепи хронично и тежко болните деца
Оръжията не заглъхват и на Коледа: Русия и Украйна си разменят въздушни удари