НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Специален финал на конкурсната програма на СФФ. Джордж Клуни се готви за минисериал "Параграф22". Завръщане с вода - Крум Чорбаджиев. Български художник участва в Armory Show в Ню Йорк. "Закачане" в театър "София".

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:11, 17.03.2018
Чете се за: 00:37 мин.
Още

София Филм Фест ни поднася много вълнени и повежда на пътешествия. Финалът на конкурсната програма утре ще отбележи омнибусът „Окупация 1968”, с малкия човек и голямата история. Мартичка Божилова и АГИТПРОП, които донесоха първата Златна мечка за филм с БГ участие са част от проекта, с филма на Стефан Командарев - „Ненужен герой. Пълнометражната версия пък ще закрие цялата фестивална програма на 29 март.

Джордж Клуни ще режисира и продуцира минисериал "Параграф22". Влиза и в образа на полковник Каткарт, който вярва, че всички са родени равни, затова с равни усилия се опитва да смачка подчинените си.

Завръщане с вода - Крум Чорбаджиев.

След 15 годишно странстване фотографът отново е в България. И посвещава изложбата в Gifted Sofia на новата среща. Крум Чорбаджиев Иска да направи визуален празник на елемента Вода. И допълва словесно фоторазказа, с цитат на Брус Лий - Бъди вода, приятелю.

Красимир Кръстев - Расим е поканен в престижното Armory Show в Ню Йорк. Българският художник участва в изложението с Енаграма - образите на общата памет, нарисувани с отработено моторно масло.

Сценичен пъзел от реални ситуации в мрежата или "Закачане".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Община Пловдив започва Големия воден проект
Община Пловдив започва Големия воден проект
Ламбада за фестивала на цацата в Кранево
Ламбада за фестивала на цацата в Кранево