НОВИНИ

Арестуваха 75 бежанци в София

75 бежанци са арестувани в София за последните два дни. Чужденците са без документи за самоличност, представили са се за граждани на Афганистан. Задържани са в хода на проведени регулярни операции на столичната полиция срещу нелегалната миграция, уточняват от МВР.

bnt avatar logo
от БТА
15:08, 18.02.2016
Чете се за: 00:22 мин.
У нас
арестуваха бежанци софия

Столичната полиция е е задържала 75 чужденци без документи за самоличност през последните два дни. Операцията е част от регулярни действия срещу нелегалната миграция. Това съобщиха от пресцентъра на СДВР.

Всички задържани се представили за граждани на Афганистан. На 16 февруари служители на Шесто РУ на ул. "Любляна" са задържали 25 души, които били без документи за самоличност и се представили за граждани на Афганистан. На следващия ден на ул. "Банско" служители на Трето РУ задържали други 25 мъже, на видима възраст между 25 и 40 години. Те също били без документи за самоличност. През същия ден след извършена проверка на адрес в кв. "Модерно предградие" служители на Девето РУ открили 25 чужденци, които също твърдели, че са от Афганистан.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вот на недоверие с предизвестен край
Вот на недоверие с предизвестен край
Снимка с мигранти грабна голямата награда на World Press Photo
Снимка с мигранти грабна голямата награда на "World Press Photo"