НОВИНИ

"ЧЕЗ Електро България" променя структурата си от 1 ноември

От 1 ноември "ЧЕЗ Електро България" АД, притежател на лицензии за доставчик на регулирания и свободния пазар, променя напълно структурата си с цел осигуряване на оптимални условия за клиентите си при либерализиран пазар на електроенергия, съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ България.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
14:57, 08.10.2017
Чете се за: 00:43 мин.
У нас
чез електро българия променя структурата ноември

Предприетите структурни промени идват след обстоен анализ и в пълно съответствие с изискванията на българското законодателство и ЕС /Директива 2003/54/ЕС/, формулираща правилата, свързани с организацията и функционирането на електроенергийния сектор. Компанията ще остане част от Групата ЧЕЗ в България, се посочва в съобщението.

За клиентите от 1 ноември промените включват обособяване на отделни гишета във всеки център за обслужване на клиенти, активиране на специална линия на номер 070010010 само за въпроси, свързани с доставката на електроенергия и нов имейл адрес за комуникация с компанията: info@cezelectro.bg.

В процес на изграждане е новият сайт на дружеството, чиито дизайн ще осигурява бърза и лесна навигация, ясна визия и достъпност на информацията за клиентите. Сайтът ще е изцяло ориентиран към клиентите на дружеството, за които общуването онлайн е всекидневие.

Освен обществено снабдяване с електроенергия "ЧЕЗ Електро България" АД притежава и лицензия за "Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция" с правата и задълженията на координатор на специална балансираща група. От създаването си през 2006 г. "ЧЕЗ Електро България" АД винаги поставя във фокуса на дейността си качественото обслужване на клиентите, се отбелязва в съобщението. Дружеството е разработило и предлага на клиентите си значителен брой модерни услуги, сред които електронна фактура, sms проверка на сметка, sms известяване при неплатено задължение, дистанционно обслужване, безкасово заплащане на сметки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ТОП 5 любими места за снимки през есента в Русе
ТОП 5 любими места за снимки през есента в Русе
Владислав Горанов: Следващият бюджет ще бъде с по-малък дефицит от планирания
Владислав Горанов: Следващият бюджет ще бъде с по-малък дефицит от планирания