НОВИНИ

Директорът на БОП-Силистра е в добро състояние след днешното нападение

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова заяви, че за радост директорът на БОП-Силистра Илиян Великов е в добро състояние. Нападателят вече е установен.

директорът боп силистра добро състояние днешното нападение
bnt avatar logo
от БНТ
15:06, 07.06.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Румяна Бъчварова, министър на вътрешните работи: Нека първите процесуални действия да продължат, за да се установи кой е извършител. Установен е всъщност извършителят, какви са мотивите - мисля, че скоро ще имате информация. Аз имам.

Тази сутрин към 9.30 часа мъж нападна с нож и рани началника на сектор "Борба с организираната престъпност" в областната дирекция на МВР – Силистра, Илиян Великов.

Нападението е извършено пред сградата на областната дирекция на МВР по време на среща между Великов и мъжа с инициали Мартин С. М. Нападателят е нанесъл няколко удара с нож по тялото и главата на шефа на силистренските антимафиоти.

Илиян Великов е с разкъсно-контузни рани и охлузвания, настанен е в хирургичното отделение на болницата в Силистра без опасност за живота. Нападателят му е установен и задържан от органите на реда за срок от 24 часа. Открит е и е иззет и ножът, с който е нападнал полицейския началник.

Срещу Мартин С. е образувано досъдебно производство за опит за убийството на Илиян Великов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ценко Чоков остава окончателно в ареста
Ценко Чоков остава окончателно в ареста
Взривът в Истанбул отне живота на 12 души
Взривът в Истанбул отне живота на 12 души