НОВИНИ

Задържаха двама при спец акцията в Студентски град

Криминалисти на СДВР задържаха двама мъже за притежание на наркотици при спецакцията в Студентски град. Образувано е досъдебно производство, работата по което продължава под ръководството на СГП, съобщават от пресцентъра на МВР.

задържаха двама спец акцията студентски град
bnt avatar logo
от БНТ
13:38, 04.10.2019
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Специализираната полицейска операция за противодействие на наркоразпространението е проведена вчера в района на Студентски град. Акцията е осъществена от криминалисти на Седмо РУ, под наблюдението на Софийска градска прокуратура. В хода ѝ са задържани двама мъже на възраст 22 и 24 години, от които при обиск за иззети различни наркотични вещества. Последвали процесуално – следствени действия в обитаваните от тях квартири на територията на София, където двамата живеели без адресна регистрация. Там са намерени и иззети големи количества различни по вид наркотични вещества, чиито вид ще се уточнява в рамките на назначените експертни изследвания.

Справка показва, че 24-годишният е с множество криминалистически регистрации.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжете са задържани с полицейска мярка до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отново протест в Черноморец
Отново протест в Черноморец
Съдът остави в ареста тримата обвинени за участие в престъпна група за изнудване
Съдът остави в ареста тримата обвинени за участие в престъпна група за изнудване