НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ: Кристиан Костов на втория полуфинал на Евровизия 2017

Втори полуфинал на Евровизия тази вечер. Кристиан Костов ще представи българската песен "Beautiful Mess" тази вечер в Киев. Той ще излезе на сцената под номер 15 в оспорвана конкуренция. За Кристиан могат да гласуват само неговите фенове, които са извън границите на България. Зрителите в България могат да гледат 62-то издание на Евровизия по БНТ1 и БНТ HD. Обществената медия излъчва концертите на живо от 22:00 часа.

гледайте живо бнт кристиан костов втория полуфинал евровизия 2017
bnt avatar logo
от БНТ
21:50, 11.05.2017
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

Тази вечер след края на втория полуфинал на Евровизия можете да гледате откритото студио на БНТ, в което на живо от Киев ще видим българския участник Кристиан Костов. В откритото студио на БНТ за Евровизия може да видите първия коментар на Кристиан Костов буквално минути след участието му на сцената. Специален гост на водещия Драгомир Драганов ще бъде кумирът на Кристиан Любо Киров. Ще чуете и видите на живо в ефира на БНТ 1 първите реакции на фен клуба на Евровизия.

Разбира се, ще очакваме и Вас, уважаеми зрители на БНТ. Можете да изпращате своите коментари и подкрепа за Кристиан в официалната Фейбук страница BNT Eurovision Bulgaria.

;

Гледайте концерта на живо и в Интернет ТУК.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Путин е пожелал успешен трети мандат на премиера Бойко Борисов
Путин е пожелал успешен трети мандат на премиера Бойко Борисов
Тръмп подписа дългоочаквания указ за киберсигурността
Тръмп подписа дългоочаквания указ за киберсигурността