НОВИНИ

Има ли възможност републиканците да оттеглят Тръмп?

Кампанията на Доналд Тръмп беше в състояние на свободно падане през последните два дни преди дебата тази нощ и той влезе в словесния дуел с доста разклатени позиции. Как дебатът ще се отрази на електоралната подкрепа и има ли все още реална възможност републиканците да оттеглят Тръмп от надпреварата за Белия дом - коментар на Младен Петков - кореспондент на БНР.

bnt avatar logo
от Младен Петков
12:20, 10.10.2016
Чете се за: 00:26 мин.
По света

Факт, е че кампанията е в катастрофален момент. Републиканската партия се среща днес в период , в който депутатите по принцип са във ваканция. Очаква се те да обсъждат поведението на Тръмп и какво да правят.

Знаем, че видни републиканци оттеглиха подкрепата от него. Има призиви да се откаже от състезанието. Майк Пенс - неговият кандидат за вицепрезидент също е несъгласен.

По време на дебата се случи нещо доста странно, когато обсъждаха Сирия - Доналд Тръмп каза, че е несъгласен със своя вицепрезидентски кандидат. Това не знам как би се тълкувало в една кандидатпрезидентска двойка.

Много е важно сега да се гледат щатите Флорида, Охайо, Пенсилвания и Северна Каролина, където разликата между двамата претенденти е около 3%. Това не е много, това е в рамките на статистическата грешка.

Вижте още от коментара във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ден на отворените врати в Държавна агенция Архиви
Ден на отворените врати в Държавна агенция "Архиви"
Районният съд в Пловдив гледа делото срещу Иван Евстатиев
Районният съд в Пловдив гледа делото срещу Иван Евстатиев