НОВИНИ

Какво търсят кръшкачите?

Търсейки развлечения извън брачното ложе, склонните към изневери индивиди залагат най-вече на дискретността, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено от сайта за извънбрачни афери Сафрина.

bnt avatar logo
от БТА
14:09, 26.11.2016
Чете се за: 00:23 мин.
По света
търсят кръшкачите

Анкетата показва, че за 33 процента от кръшкачите основното изискване към потенциалния извънбрачен партньор или партньорка е да бъде дискретен. По 20 процента от участниците в допитването са отговорили, че търсят отзивчиви или загадъчни партньори за извънбрачни ласки. И въпреки че самите те са семейни, над 50 процента от анкетираните потребители на сайта са отговорили, че когато изневеряват, предпочитат необвързани партньори.

Голяма част от кръшкачите отдават предпочитанията си на краткотрайни афери с продължителност между един и три месеца, вместо на секса за една нощ. Над 20 процента предпочитат извънбрачни връзки с продължителност между три и 11 месеца. Само 17 процента от участниците в допитването споделят, че търсят партньори за дългосрочни афери, които да продължат година или повече.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Радан Кънев: Нужен е договор за нова българска република
Радан Кънев: Нужен е договор за нова българска република
Куба потъна в 9-дневен траур заради кончината на Фидел Кастро
Куба потъна в 9-дневен траур заради кончината на Фидел Кастро