НОВИНИ

Кристиан Костов: Благодаря на всички, които ме подкрепяха досега

Втори полуфинал на Евровизия тази вечер. Кристиан Костов ще представи българската песен "Beautiful Mess". В 22 часа БНТ1 ще излъчи на живо от Киев шоуто. Вчера журито даде своята оценка на песните във втория полуфинал по време на генералната репетиция на шоуто, официално тя се пази в тайна до довечера. Тази вечер след края на втория полуфинал на Евровизия можете да гледате откритото студио на БНТ, в което на живо от Киев ще видим българския участник Кристиан Костов.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
18:20, 11.05.2017 (обновена)
Чете се за: 01:02 мин.
Още
БНТ: Предстоят ти още сигурни три излизания на сцената на Евровизия?
Кристиан Костов: Много ме радва как вече знаеш, че сме на финала. Много ми е приятно, че така ме подкрепяте. Искам да кажа голямо благодаря на всички хора, които ме подкрепяха досега. Усещам, че зад мен стои една огромна армия, която може да направи всичко, която може да промени света, може да накара България да спечели Евровизия за първи път.
БНТ: Как усети вчера сцената?
Кристиан Костов: Честно казано не очаквах толкова добри отзиви, защото вчера бях доста притеснен. Много се притесних, защото не знам кои са журита, не знам дали ще се изкефят на мое парче, не знаех дали са по-възрастни хора, дали са по-млади, защото всяка една държава е различна и никой не знае кои са. Много се притеснявах, но днес съм супер спокоен.
;

Какви са настроенията в българския лагер часове преди втория полуфинал - вижте в прякото включване на специалния пратеник на БНТ в Киев Благой Цицелков.

;

Българската делегация на Евровизия излезе с официална позиция

Във връзка с медийни публикации относно участие на българския представител в Евровизия 2017 в събитие на територията на Крим, разпространени в деня на втория полуфинал на песенния конкурс, българската делегация в Киев уточнява:

На 1 юни 2014 година Кристиан Костов е посетил Крим само за няколко часа като част от групата на деца-таланти в музикалния формат „The Voice Kids" на руската обществена телевизия. Концертът, организиран от „The Voice Kids", е посветен на Международния ден на детето. Кристиан Костов е изпълнил две песни - едната на английски език, другата - украинска песен на известния изпълнител Рожден Ануси. По това време Кристиан Костов е на 14 години и не е бил придружен от своите родители. От тях не е било поискано съгласие за участието му в концерта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Панаир на кулинарното изкуство започна в Пловдив
Панаир на кулинарното изкуство започна в Пловдив
В Пекин ще се проведе форумът за международно сътрудничество
В Пекин ще се проведе форумът за международно сътрудничество