НОВИНИ

МС ще гледа одобрение на допълнителни разходи на МРРБ

На редовно заседание правителството в оставка ще разгледа предложение за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за 2016 г. за изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

bnt avatar logo
от БНТ
06:43, 30.11.2016
Чете се за: 00:24 мин.
По света

Кабинетът ще разгледа промени в постановление номер 125 на Министерския съвет за одобряване на прогнозно разпределение на разходите за подготовка и провеждане на българското председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.На заседанието ще бъде обсъдено и предложение за вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по бюджета на Министерството на здравеопазването , проект за допълнителен трансфер по бюджета на Държавното обществено осигуряване , както и допълнителни трансфери по бюджетите на общините .


Премиерът Бойко Борисов ще бъде на еднодневно посещение в Унгария по покана на унгарския си колега Виктор Орбан. В рамките на визитата двама ще проведат среща, на която ще обсъдят въпроси от дневния ред на Европейския съюз. Унгарският премиер ще удостои българския министър-председател с ордена „Голям кръст за граждански заслуги" на официална церемония в Будапеща.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Шанс за двойки с репродуктивни проблеми в Добрич
​Шанс за двойки с репродуктивни проблеми в Добрич
Церемония в памет на Фидел Кастро
Церемония в памет на Фидел Кастро