НОВИНИ

Над 180 български и чуждестранни фирми ще се представят на Стройко 2000

От 29 март до 2 април за 48-ми път в Националния дворец на културата ще се състои специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане Стройко 2000. В петте дни на изложението - от сряда до неделя, над 180 български и чуждестранни фирми ще представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги, обявиха на пресконференция организаторите.

180 български чуждестранни фирми представят стройко 2000
bnt avatar logo
от БНТ
11:53, 28.03.2017
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Посетителите ще могат да открият стоки, продукти и услуги, обхващащи целия спектър в строителния бранш с повече от 40 браншови профила. В пролетното издание на Стройко 2000 ще могат да се видят мебели, аксесоари, дограми, окачени фасади, врати, отоплителни, вентилационни, климатични системи и много други. Входът е свободен - от 10.00 до 19.00 часа в дните на изложението.

Повечето от участниците предлагат атрактивни отстъпки по време на изложението, което допълнително привлича и улеснява посетителите. Всичко това, съчетано с прекрасната централна локация, прави посещението на Стройко 2000 приятно, полезно и зареждащо преживяване, уверяват организаторите.

По традиция на кратко бяха презентирани част от акцентите на изложението. Един от тях е дело на фирма с млади специалисти, специализирана в иновативните решения на съвременния интериор, която представи своите луксозни 3D декоративни панели за стени. По думите на Ангел Спасов, представител на фирмата, те се отличават в световен мащаб по отношение на качество, визия и функционалност. Панелите са подходящи за помещения с повишена влажност като басейни, бани или спа центрове, а качеството им е без аналог на пазара за декоративни облицовки на гипсова основа, посочи Спасов.

Традиционната благотворителна инициатива тази пролет е кампанията "Опознай традициите, за да обикнеш народа си" на Института за етнология и фолклористика с Етнографски музея при БАН. Организаторите са подготвили три изложби, ателие за тъкане със стан и две ателиета за изписване на великденски яйца.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разкриха нелегално производство на алкохол в района на Перущица
Разкриха нелегално производство на алкохол в района на Перущица
Работници от корабния завод в Русе излязоха на протест
Работници от корабния завод в Русе излязоха на протест