НОВИНИ

Парламентът ще обсъжда промени в Закона за защита от дискриминация

Парламентът ще обсъжда на първо четене днес промени в Закона за защита от дискриминация.След това депутатите ще разгледат на първо четене Закона за забрана на химическото оръжие и за контрол на токсичните химически вещества и техните прекурсори, както и законопроект за тълкуване на член от Закона за приватизация и следприватизационен контрол.

парламентът обсъжда промени закона защита дискриминация
bnt avatar logo
от БНТ
09:53, 22.12.2016
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

По предложение на председателя на Народното събрание Цецка Цачева депутатите добавиха още точки в дневния си ред - две международни ратификации и второ гласуване на промени в Търговския закон.
Парламентът ще гласува на първо четене промени в законите за пътищата, за регионалното развитие и за електронния документ и електронния подпис. На първо четене ще бъде гласуван и Законопроект за изменение и допълнение на Кодекса на търговското корабоплаване. Депутатите ще ратифицират и две споразумения за предоставяне на консултантски услуги - между Министерството на земеделието и храните и Международната банка за възстановяване и развитие /МБВР/ и между Министерството на образованието и науката и МБВР.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Приеха на първо четене 3-месечна и дневна винетка
Приеха на първо четене 3-месечна и дневна винетка
Онкоболни деца чакат скъпоструващи лекарства с месеци
Онкоболни деца чакат скъпоструващи лекарства с месеци