НОВИНИ

Реакциите след президентския сблъсък в САЩ

Какви са реакциите след президентския сблъсък в Съединените щати и какво предизвика истинска буря от публикации в социалните мрежи - вижте!

Тоня Димитрова
от Тоня Димитрова
11:01, 27.09.2016
Чете се за: 00:57 мин.
По света

И Хилари Клинтън, и Доналд Тръмп бяха на прицел след дебата, но повечето шеги бяха заради непрекъснатото подсмърчане на републиканеца.

Подсмърчането на Тръмп се сдоби със собствен профил в Туитър, който публикуваше туит всеки път, когато републиканския кандидат вдишваше шумно с носа си. А постовете на американски звезди бяха унищожителни - Много, много съм загрижен за здравето на Тръмп? Какво ли крие, За да бъдеш президент на тази страна трябва да си издухаш носа, но Тръмп вече беше издухан на дебата.

Хилари Клинтън също не беше пощадена. Облечена е като бутилка с чили сос - може би е жест за латиносите, гласи един от туитовете. На прицел беше усмивката ѝ. Хилари Клитнън не се е усмихвала толкова за 30 години взети заедно, пише репортер в Туитър а друг пита кой каза на Хилари да се усмихва все едно е на рождения ден на внучка си?

След дебата Клинтън, придружена от съпруга си бившия президент бил Клинтън се срещна с привърженици, а реакцията на обикновените американци от всички общности беше единодушно в нейна подкрепа.

Антонио Мактайър: "Иска ми се да бяха подготвили Тръмп малко по-добре, с факти, с повече политически жанр, за да е по-образован по темите."
Кевин Брукс: "Като цяло беше разочароващ. Ни намерих много причини да гласувам за нито един от кандидатите. Чух много атаки, много отбранителни изказвания. Хилари Клинтън спечели словесната война, а той звучеше неуверено."
Ярица Гонзалес: "Хареса ми това, което тя каза, имаше по-силни аргументи от Доналд Тръмп. той крещеше през целия дебат, не се опираше на факти."

Това беше първият от три президентски дебата между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, следващият е на 9 октомври.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Три пъти по-висока глоба за кражбата на ток предлага министър Петкова
Три пъти по-висока глоба за кражбата на ток предлага министър Петкова
Хилари Клинтън води в първия президентски дебат срещу Тръмп
Хилари Клинтън води в първия президентски дебат срещу Тръмп