НОВИНИ

Румен Радев ще бъде домакин на традиционния благотворителен абитуриентски бал

На 31 май президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния за президентската институция абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, който е част от благотворителната инициатива "Подкрепи една мечта", съобщи прессекретариатът на президента.

румен радев домакин традиционния благотворителен абитуриентски бал
bnt avatar logo
от БНТ
13:27, 05.05.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

В рамките на инициативата младите хора получават консултации и информация за възможностите за личностна и професионална реализация, обучение и квалификация, съобразени с интересите им и потребностите на пазара на труда.

Държавният глава отправя призив за финансова подкрепа към всички, които имат възможност и желание да помогнат и които вярват, че липсата на пари не бива да се превръща в пречка пред реализиране на мечтите.

Даренията ще подпомогнат организацията на балната вечер, а всички неизразходвани средства ще бъдат предоставени като стипендии на младежите, решили да продължат образованието си. Организациите, фирмите и гражданите, които желаят да подпомогнат благотворителната инициатива, могат да го направят със средства по банковата сметка на Администрацията на президента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Весела Караиванова-Начева пое НОИ до избора на нов управител
Весела Караиванова-Начева пое НОИ до избора на нов управител
Потребителите у нас се жалват най-често от телекомуникациите
Потребителите у нас се жалват най-често от телекомуникациите