НОВИНИ

Само в "Денят започва": Среща "На инат" с Поли Генова, в понеделник сутрин!

Вижте с какви теми се събужда 22 февруари:

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
19:46, 21.02.2016
Чете се за: 00:48 мин.
У нас
Само в Денят започва: Среща На инат с Поли Генова, в понеделник сутрин!

ОПИТ ЗА КРАЖБА

Баскетболист гони пеша близо километър автоджамбази от квартал Витоша до Дианабад. За Любомир Жечев това е шести неуспешен опит да задигнат автомобила му. Сюжетът на криминалната история този път е от столичния квартал Витоша. Историята, достойна за сценарий на холивудски филм, засне репортерът ни Тихомир Игнатов. Цялата история – гледайте в "Денят започва".

;

БЛОКАДА НА ИНТЕРЕСИТЕ

Къде е границата между компромиса и решението? Колко загубиха превозвачите, какво спечелиха фермерите? Коментари на Миролюб Столарски и Йоанис Каламарис.

;

ВТОРА СМЯНА

Защо учениците не харесват втората смяна? И още - какъв коефициент на полезно действие имат заниманията в клас по тъмно?

;

ЗАВРЪЩАНЕ

Всеки ден поне един лекар напуска страната ни завинаги, показва статистиката. Със стряскащите данни сме запознати отдавна. Тенденция, в която много малко са онези, които въпреки всичко се връщат. Благой Цицелков и операторът Станислав Ангелов се срещнаха с трима наистина успели нашенци в света на медицината. Заминали заедно за страната на неограничените възможности, те избрали да се върнат в страната на ограничените възможности.

;

ЕВРОСКЕПТИЦИЗЪМ ПО БРИТАНСКИ МОДЕЛ

Как споразумението за специалния статут на Великобритания в ЕС ще повлияе на резултатите от референдума през юни? Нейно Превъзходителство Ема Хопкинс – гост в предаването.

;

ЕВРОВИЗИЯ 2016

Каква доза инат е необходима, за да покориш публиката на „Евровизия“? И каква е песента, с която Поли Генова ще представи България? Подробностите - в среща „на инат“ с Поли Генова.

;

"Денят започва" точно в 6!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фондация Заслушай се в борба за информация за хората с увреден слух
Фондация "Заслушай се" в борба за информация за хората с увреден слух
Десетки жертви след серия от атентати в Сирия
Десетки жертви след серия от атентати в Сирия