НОВИНИ

Утре вечер е полуфиналът на националната селекция за Детска Евровизия 2016

Полуфиналът на националната селекция за Детска Евровизия 2016 ще започне утре вечер, точно в 21:00 часа в ефира на БНТ1. Тогава на сцената на „Децата на България са супер” ще излязат единадесет претенденти с песен по техен избор.

вечер полуфиналът националната селекция детска евровизия 2016
bnt avatar logo
от БНТ
14:29, 07.06.2016
Чете се за: 00:29 мин.
Още

Сред тях са индивидуалните изпълнители Валентина Кунчева, Валентина Никова, Гергана Тодорова, Димитрина Германова, Елеонора Димитрова, Елеонора Иванова, Лидия Ганева, Ния Крушева, Преслава Петрова, Симона Кръстева и група „Бон-Бон”.

Давайки своята оценка по петобалната система, журито (Владимир Ампов – Графа, Теди Кацарова, ВенЗи, Нора Караиванова, Борислав Миланов) ще определи кои са петимата финалисти, които ще влязат в решителната битка на 11–ти юни.

На финала ще се включат и зрителите при избора на новия представител на България на престижния песенен конкурс. Въпреки, че гласовете на журито и зрителите е с тежест 50/50, при приравняването на точките превес ще има зрителският вот.

Водещи на националната селекция „Децата на България са супер” са Йоанна Драгнева и Драгомир Драганов.

Гледайте полуфинала на националната селекция за български представител в Детската Евровизия 2016 на 8-ми юни от 21:00 часа по БНТ1!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БНР прати нивото на р. Дунав в историята
БНР прати "нивото на р. Дунав" в историята
Люба Пашова с втора книга с емблематични интервюта
Люба Пашова с втора книга с емблематични интервюта