НОВИНИ

Витоша Летен фест ще се проведе в неделя

В неделя край хижа "Момина скала" предстои четвъртото издание на Витоша Летен Фест. Организаторите от Столична община и "София - Европейска столица на спорта" отложиха с две седмици спортния празник заради силните дъждове в началото на юли.

витоша летен фест проведе неделя
bnt avatar logo
от БНТ
12:53, 20.07.2018
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Новото тази година ще бъде специалният кът, където аниматори ще забавляват децата със забавни спортни игри, рисунки, конкурси и надпревари през целия ден. Ще има и много подаръци за най-малките. Напомняме и за рекордния награден фонд, осигурен от организаторите от Столична община и София – Европейска столица на спорта за участниците в състезанията от четвъртото издание на Витоша Летен фест.

Спортният празник включва състезания по планинско бягане и планинско колоездене, туристически поход, забавна програма, песни, демонстрации и танци, за зрителите са предвидени сцени с възможности за много игри, забавления, томболи и награди. Най-интересното започва в 11 ч. на поляната пред хижа "Момина скала", където по традиция се събират хиляди любители на планината, чистия въздух и активния начин на живот през празничните дни.

Като допълнителна емоция децата ще могат да ползват безплатно опънатия над Боянската река алпийски тролей. За участниците има осигурен безплатен транспорт, автобусите тръгват в деня на Феста от паркинга през централния вход на Националния стадион "Васил Левски" в 8.00 ч.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Москва е отворена за посещение на Путин във Вашингтон
Москва е отворена за посещение на Путин във Вашингтон
Ветеринари се опасяват, че чумата по свинете от Румъния ще засегне Силистренско
Ветеринари се опасяват, че чумата по свинете от Румъния ще засегне Силистренско