НОВИНИ

Въвеждат SMS система за закупуване на автобусни билети до Слънчев бряг

Край на опашките за билети по гишетата на автогарите в Бургас за желаещите да пътуват с автобус до Слънчев бряг. За първи път у нас се въвежда SMS система за закупуване на автобусни билети до Слънчев бряг. Услугата предлага най-големия частен превозвач в областта. Целта е да се облекчи пътуването на хората.

bnt avatar logo
от БНТ
10:43, 11.02.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

През летния сезон, когато е пикът на туристи, транспортът за Южното черноморие е най- натоварен. Дневно автобусните превозвачи правят по 90 курса до Слънчев бряг. Стотици пътници се редят на опашки и чакат с часове да си купят билет за желаната дестинация. Превозвачите отдавна търсят решение на проблема.

Румен Христов- управител на фирма превозвач
"С една такава услуга те ще имат възможност без да им се налага да се лутат по гишета и да се чувстват несигурни, кога и точно дали ще могат да пътуват , да си закупят билети чрез SMS"

Затова от това лято туристите могат да закупят билет от Бургас до Слънчев бряг чрез телефона си само като изпратят SMS. Услугата е напълно безплатна, като пътника ще плати само стойността на билета.

Румен Христов- управител на фирма превозвач
"Няма да оскъпяваме услугата с допълнителни такси. Таксите, които са за мобилните оператори ще бъдат поети от нас като дружество."

Въвеждането на новата услуга среща одобрение сред пътници. SMS услугата за купуването на автобусен билет се въвежда за първи път у нас.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна записването за „Флора Бургас 2017“
Започна записването за „Флора Бургас 2017“
Националният съвет на БСП ще утвърди водачите на листи
Националният съвет на БСП ще утвърди водачите на листи