НОВИНИ

Симеон Владов с 50-то юбилейно представление на свой моноспектакъл

Моноспектакълът на Симеон Владов "Любовта не може просто да отмине" с 50-то юбилейно представление на сцената на Студио 5. Постановката е по сценарий и режисура на Радослав Гизгинджиев и през последните 2 години е една от най-посещаваните независими пиеси.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
08:28, 11.02.2017
Чете се за: 00:50 мин.
Още

Носителят на ИКАР за постижения в кинодублажа „Златен глас" актьорът Симеон Владов ни отвежда в града, в който ще останем завинаги млади.

"Любовта не може просто да отмине" е част от проекта "Любов" на Радослав Гизгинджиев и е една от четирите монологични пиеси, които се играят от четири различни актьора.

Симеон Владов - актьор: 50-тото юбилейно представление предстои на 16-ти февруари в студио 5. Аз го играя и там и из страната пътувам вече два сезона и половина.За един проект, който е направен от чист идеализъм и съвсем спонтанно от мен и автора това си е постижение според мен. Има хора, които вече идват за втори, за трети, дори за четвърти път фенове да гледат този моноспектакъл.

Когато се говори за любов, времето не само спира, а дори започва да върви назад. И онзи, който разказва любовната история по някакъв мистичен начин се подмладява. Подмладява и всички около себе си!

Симеон Владов - актьор: По принцип за любовта трудно се играе и се говори, защото тя е нещо много интимно и много съкровено за всеки човек, но след спектакъл при мен идват различни хора на различна възраст да ме поздравяват. Искат да се запознават с мен, което значи само едно, че всеки има сетива за любовта и всеки намира нещо в този моноспектакъл.

В момента Симеон Владов подготвя роля в нов спектакъл по френската пиеса "Пижама за шестима". Актьорът репетира и още една монологична постановка "Драскотина", която е по текст на известния психотерапевт Еленко Ангелов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рокерски протест в Русе
Рокерски протест в Русе
Русия връща на САЩ Сноудън?
Русия връща на САЩ Сноудън?