НОВИНИ

Задържаха извършителя на банков обир в Добрич

Полицията в Добрич задържа извършителя на банков обир от август миналата година. До разкриване на престъплението се стигна, след като обирджията извършил ново престъпление през почивните дни.

задържаха извършителя банков обир добрич
bnt avatar logo
от БНТ
16:05, 09.06.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Грабежът в офиса на банката бе извършен по особено дързък начин-по обяд, от маскиран и въоръжен с газов пистолет човек. Едва след 10 месеца полицаите успяха да го разкрият и задържат, след като през почивните дни отново е влязъл въоръжен с нож да краде, но този път в търговски обект. Задържаният е на 25 години, семеен, с малко дете. По време на извършване на банковия обир е работел като продавач-консултант, а сега е безработен. Наложена му е постоянна мярка задържане под стража.

Павел Любенов-наблюдаващ прокурор
„Има криминални регистрации, но към момента е неосъждан. Срещу него има и друго висящо, но вече приключило досъдебно производство, което е на финален етап и е също за престъпление срещу собствеността за извършена кражба в търговски обект. В рамките на последната година можем да заявим, че въпреки че той не е осъждан е налице една интензивна престъпна дейност от негова страна“
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Залозите на Евро 2016 може да стигнат 60 млрд евро
Залозите на Евро 2016 може да стигнат 60 млрд евро
Премиерът определи стрелбата в Слънчев бряг като махленска свада
Премиерът определи стрелбата в Слънчев бряг като махленска свада