НОВИНИ

​Жан Мишел Жар и Едуард Сноудън с видеоклип в интернет

Жан Мишел Жар и Едуард Сноудън представят на света съвместен проект. Видеоклипът им "Exit" е в канал на Жар в YouTube от четвъртък следобед.

Невена Бонева
от Невена Бонева
14:58, 30.04.2016
Чете се за: 00:28 мин.
По света
​Жан Мишел Жар и Едуард Сноудън с видеоклип в интернет

Неочакваното сътрудничество на гения на електронната музика и бившият агент от американските тайни служби се е осъществил благодарение на британския Гардиън. По време на интервю за вестника Жар се обръща към журналистите да му помогнат да се свърже със Сноудън. За да го запише, е пътувал до Москва.

Музикантът нарича разобличителя на следенето "абсолютен герой на нашето време", човекът, който преди три години разтресе света с разкритията си, споделя, че винаги е харесвал електронната музика. Сноудън участва в парчето с говорене, а визуално клипът напомня филми като Матрицата и сагата за Джейсън Борн.

"Exit" е част от новия албум на Жан Мишел Жар "Electronica volume II: The Heart Of Noise", който излиза на 6 май и целият е посветен на отношенията ни с технологиите. Сред другите, не така неочаквани гост изпълнители са the Pet Shop Boys, Гари Нюман и рапърът Peaches.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Европейският парламент съставя нов списък на сигурните страни
Европейският парламент съставя нов списък на "сигурните страни"
Благодатният огън слезе от Небето в църквата на Божи гроб (СНИМКИ и ВИДЕО)
Благодатният огън слезе от Небето в църквата на Божи гроб (СНИМКИ и ВИДЕО)