НОВИНИ

Акрапович: Излизаме за победа срещу ЧФР Клуж

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:07, 03.12.2020
Чете се за: 00:59 мин.
Лига Европа
акрапович излизаме победа чфр клуж

Нашата цел е да влезем в една форма, която ще ни помогне да взимаме точки. Това заяви наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович преди утрешното гостуване на румънския Клуж в Лига Европа.

„Наясно съм със стартовия състав за утре, но трябва да изчакам, защото Амос получи удар – той е добре, получи удар срещу ЦСКА 1948, мисля, че ще е готов, другите са здрави. По отношение на противника, техните качества са ясни – има много опитни играчи, добри са на статични положения, на контраатака. Може би, техният треньор готви някаква изненада, но ние ще сме готови. Няма как да не съм доволен от формата на Али Соу, във всеки мач той имаше принос за отбора, вкара срещу Ботев Ихтиман и ЦСКА 1948, ключов е за отбора“, започна той.

„Надявам се да влизаме в мачовете винаги убедително – ЦСКА е най-силният отбор в България и така трябва винаги да излиза на терена. Всеки треньор, който иска да води един отбор, излиза за победа. Няма нищо специално в моите думи, така трябва да постъпва всеки треньор. Нашата цел е да влезем в една форма, която ще ни помогне да взимаме точки – с тези отбори искам да повдигна отбора и да вярва в себе си и утре да го покажем на терена. Знам качествата на противника, видях и първия мач в София".

„Мотивацията за всеки един играч трябва да бъде да защитава името на отбора. Допълнителна мотивация е да покаже своите качества на новия треньор. Допълнителна мотивация за един играч, чиято професия е футболът – трябва да излезеш на терена, да покажеш своите качества и да дадеш всичко от себе си за успеха на тима“, завърши Акрапович.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тухел: Да спечелиш на "Олд Трафорд" е едно от най-големите предизвикателство
Тухел: Да спечелиш на "Олд Трафорд" е едно от най-големите предизвикателство
Липса на интернет оставя хиляди деца от Северозапада без достъп до онлайн обучение
Липса на интернет оставя хиляди деца от Северозапада без достъп до онлайн обучение