НОВИНИ

Александър Попов: Не се случва всеки ден да победим отбор с такава селекция

александър попов случва всеки ден победим отбор такава селекция
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:14, 27.02.2023 (обновена)
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Тимът на ЦСКА си върна лидерството в СуперВолей лигата, след като надделя над шампиона Хебър (Пазарджик) с 3:2 гейма в последната среща от 17-тия кръг на първенството, изигран в зала "Васил Симов" в столицата. 

“Съжалявам, че беше толкова спокойна залата, не беше толкова шумно. Не се случва всеки ден да победим такъв отбор с такава селекция, успехи и т.н. Това е трудът на тези момчета. Изненадващо е да бием Хебър, да. Свикнахме те да падат, но това продължава да е изненада. Ние не можем да се заблудим от това. Момчетата ни играха много самоотвержено, хвърляха се, помагаха си в тежки моменти и заслужено победихме", обясни наставникът.

"Направихме някои грешки във втория гейм, можехме да бием и без тайбрек. Съперникът не е в максимално състояние, и пак казвам, това не трябва да ни заблуждава. Но все пак е радост за момчетата. Септември, когато направихме този отбор, половината бяха отхвърлени от другите отбори, но се доказаха, вече седем месеца", коментира още старши треньорът на "червените" Александър Попов. 

"Беше хубав мач, в който играхме добре. ЦСКА игра добре в най-важния момент, в петия гейм. Джулио Саби във втората атака на загрявката почувства проблем в рамото и физиотерапевтът ни каза да не го използваме. Аз също не очаквах всички тези загуби. Днес загубихме от първия в класирането, но се вижда подобрение в играта. Мислим напред и очакваме плейофите", заяви старши треньорът на "тигрите" Камило Плачи.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фиорентина с категоричен успех над Верона
Фиорентина с категоричен успех над Верона
Борислава Христова спечели Купата на Румъния с тима на Сепси
Борислава Христова спечели Купата на Румъния с тима на Сепси