НОВИНИ

Александър Томаш: Тази година отказах три пъти на Етър

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:09, 07.12.2020
Чете се за: 00:48 мин.
Футбол
александър томаш година отказах три етър

Старши треньорът на "виолетовите" обясни защо е приел офертата на великотърновския клуб по време на пресконференцията в „Пресклуб България“, на която нападателят на „болярите“ Преслав Боруков бе награден за футболист на 15-ия кръг в Първа лига.

"През тази една година мисля, че три пъти отказвам на Етър. Последния месец бе доста жив по отношение на това какви преговори водех и кои отбори ми предлагаха. В крайна сметка реших, че това предизвикателство мога да поема. Има риск, той е огромен, но аз и моят екип ще направим всичко възможно. Исках да покажа, че за мен най-важното нещо в един клуб е треньорът.

Докато има надежда, аз ще се скъсам от работа. Не съм променил почти нищо, единственото нещо е начина на разговори с играчите. Преди да отида видях нещо, което ми направи много силно впечатление у тях.

Искам да виждам едно сърце, един отбор. Мисля, че за момента Етър дава максимума от себе си, но има потенциал за повече. Тепърва ще става по-трудно. Най-трудното е човек да има реална представа за себе си. Това, което видях е, че те подсъзнателно се подценяват и мисля, че това успях да променя.", зави бившия наставник на Берое, който е роден именно във Велико Търново.

Томаш пое състава на Етър на 19 ноември тази година и в първите си два мача постигна едно равенство и две победи, с което измъкна "болярите" от последната позиция в класирането на Първа Лига.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 80% от леглата в интензивните отделения в Гърция са заети
Над 80% от леглата в интензивните отделения в Гърция са заети
Затварят ресторанти, барове, театри и кина в отделни райони на Дания
Затварят ресторанти, барове, театри и кина в отделни райони на Дания