НОВИНИ

Царско село представи четирима нови футболисти

bnt avatar logo
Източник: БНР
15:33, 06.08.2020
Чете се за: 00:48 мин.
Футбол
царско село представи четирима футболисти

"Царете" направиха четири нови трансфера преди началото на сезона в Първа лига

Отборът на Царско село подписа договор с четирима футболисти няколко дни преди старта на шампионата.

Новите попълнения в състава на Лобослав Пенев са Салиф Сисе, Мохамед Брахими, Дилан Мертенс и Васил Божинов. Предполага се, че всички те ще бъдат на разположение за първия домакински мач срещу Етър.

Васил Божинов е роден на 8 декември 1996 година в Петрич. Юноша е на Пирин (Благоевград) и е бил част от първия отбор на "орлетата". Има мачове за Септември (Симитли), Поморие, Беласица (Петрич) и Вихрен (Сандански), като най-често играе на позицията десен бранител.

Салиф Сисе е роден на 12 юли 1992 година във Франция, като има и малийски корени. Нападателят е юноша на Льо Ман, а също така е играл за Лимож, Люкон, Белфор и Атлетик Марсилия. Последният му клуб е третодивизионния френски Гранвил, а в контролните срещи на Царско село отбеляза 4 попадения в 3 мача.

Брахими е роден на 17 септември 1998 във Франция, но е с алжирски корени и играе като полузащитник. Последният му клуб е Фьор (Франция). Халфът също премина пробен период в Царско село и взе участие в контролите на "царете".

Дилан Мертенс е роден на 20 юли 1995 в Нидерландия и играе като плеймейкър. Последният клуб на полузащитника е Конинклике, а преди това е защитавал цветовете на ТОП Оос, Телсар, Волендаам и Ден Бош.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министър Ангелов: Предстои да внесем Националната стратегия за психично здраве в МС
Министър Ангелов: Предстои да внесем Националната стратегия за психично здраве в МС
Безводие в село Караисен: Жителите му отново излязоха на протест
Безводие в село Караисен: Жителите му отново излязоха на протест