НОВИНИ

ЦСКА-София: ЦСКА 1948 умишлено постави нереално високи цени на билетите за мача

bnt avatar logo
от Калоян Николов
09:58, 06.08.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Български футбол
цска софия цска 1948 умишлено постави нереално високи цени билетите мача

Ръководството на ЦСКА-София обвини управата на ЦСКА 1948, че нарочно е поставило "нереално високи цени" на билетите за дербито между двата тима в петък вечер, след като вчера стана ясно, че на мачовете в България ще се допускат ограничен брой зрители.

ЦСКА 1948 е домакин на срещата, която ще започне в 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", и е определил цена от 30 лева за пропуските за секторите "Б" и "Г", както и 40 лева за "А" и "В", като феновете на домакините ще бъдат настанени в "А" и "Б", а тези на гостите във "В" и "Г".

"Ръководството на абсолютния дебютант в елита реши умишлено да постави нереално високи цени на билетите за дебютния си двубой в Първа лига. Интересно е дали и за следващите мачове на наскоро създадения отбор ценните хартийки за домакинските им срещи ще са чак толкова ценни или "многобройните" им привърженици ще могат да се насладят техните изяви на значително по-нормални цени от сегашните?", питат от ЦСКА-София в съобщение на официалния си сайт.

Поради извънредната епидемична обстановка в страната на стадиона ще бъдат допуснати само по 1000 привърженици в сектор. Билетите ще бъдат пуснати в продажба тази вечер след 19:00 часа в мрежата на Eventim, а утре след 10:30 часа и във фен магазина на стадион "Българска армия". В петък (7 август) точно в 19:00 часа в сектор "Г" ще бъдат отворени входове 19 и 20, а в сектор "В" - 13 и 14.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сериозни съкращения в Арсенал заради COVID-19
Сериозни съкращения в Арсенал заради COVID-19
Наско Сираков: Парите за заплати в Левски са осигурени със заем от малка фирма
Наско Сираков: Парите за заплати в Левски са осигурени със заем от малка фирма