НОВИНИ

Днес и в неделя отклоняват товарното движение по АМ "Тракия“ до Чирпан

неделя отклоняват товарното движение тракияldquo чирпан
bnt avatar logo
от БНТ
11:22, 02.07.2021
Чете се за: 01:25 мин.
У нас
Слушай новината

Поради усложнената пътна обстановка във връзка с ремонта на АМ "Тракия“, извършвани от км 182+294 до км 211+150, и засиления трафик по време на летните месеци за дните 2 юли и 4 юли (петък и неделя) се въвежда временна организация на движението за превозните средства, предназначени за превоз на товари с технически допустима максимална маса над 12 т, както и тегленето на ремаркета и полуремаркета.

От 12.00 ч. днес до 21.00 ч. в посока от София към Бургас товарните автомобили ще бъдат отклонявани от 126 км на АМ "Тракия“ по път II-64 - с. Труд - с. Баня - път I-6 - гр. Калофер -гр. Казанлък - път I-5 - гр. Стара Загора - АМ "Тракия“ при 208 км.

Същата мярка, но в обратен ред, ще се прилага в същия времеви диапазон в неделя в посока от Бургас към столицата. Екипи на "Пътна полиция" ще подпомагат трафика и ще указват посоката на движение на товарните автомобили на място. По пренасочения маршрут товарните автомобили няма да заплащат допълнителна толтакса.

Апелът към водачите е да спазват стриктно указанията на контролните органи и да се движат с повишено внимание в натоварените участъци, както и да спазват временните ограничения на скоростта.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дидие Дешан изглежда е изпуснал съблекалнята на Франция
Дидие Дешан изглежда е изпуснал съблекалнята на Франция
Хиляди са евакуирани заради пожари в Канада
Хиляди са евакуирани заради пожари в Канада