Иван Гешев проведе работна среща с Лаура Кьовеши

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
19:45, 10.06.2021
Чете се за: 01:20 мин.
У нас
иван гешев проведе работна среща лаура кьовеши
Слушай новината

Главният прокурор на Република България Иван Гешев и главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши проведоха среща в Съдебната палата в София.

На срещата присъстваха заместниците на главния прокурор Даниела Машева, Красимира Филипова, Десислава Пиронева и завеждащият Отдел 8 във ВКП - "Престъпления против финансовите интереси на ЕС и взаимодействие с Европейската прокуратура" прокурор Камен Михов.

От страна на Европейската прокуратура участие взеха българският представител в Европейската прокуратура Теодора Георгиева, и.д. ръководител на сектор "Стратегии и изпълнение“ Милан Ярон и говорителят Тине Холевоет.

Иван Гешев поздрави Лаура Кьовеши във връзка с официалния старт на 1 юни 2021 г. на работата на Европейската прокуратура.

Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност в перспективите за успешно сътрудничество в интерес на европейските граждани между Прокуратурата на Република България и Европейската прокуратура по противодействие на измамите със средства на Европейския съюз, злоупотребите с ДДС, изпирането на пари, корупцията и организираната престъпност.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Внесоха петиция с над 57 000 подписа за детска болница
Внесоха петиция с над 57 000 подписа за детска болница
Румен Радев изказа съболезнования на семейството на загиналия пилот
Румен Радев изказа съболезнования на семейството на загиналия пилот