НОВИНИ

Кампанията в подкрепа на българския пилот във Формула 3 Никола Цолов ще продължи до 14 февруари

кампанията подкрепа българския пилот формула никола цолов продължи февруари
bnt avatar logo
от БНТ
13:17, 08.02.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Кампанията в подкрепа на българския пилот във Формула 3 Никола Цолов "Подкрепете бъдещия български шампион във Формула 1" се удължава и ще продължи до 14 февруари. Досега 784 дарители са осигурили 136 500 лева от необходимите 196 000 лева, които са заложени като цел и има надежда пълната сума да бъде събрана навреме, тъй като новия сезон във Формула 3 стартира през март.

"Здравейте, приятели и фенове на моторния спорт! Благодаря на всички за подкрепата до момента! Може да продължите да разпространявате линка към кампанията, защото решихме да я удължим до 14 февруари, когато е началото на сезона с първите тестове в Бахрейн. "Колкото повече - толкова повече", както казва Мечо Пух", написаха в социалните мрежи от отбора на Никола Цолов.

Тази година той ще се състезава за френския тим АРТ Гран При, като работи с мениджърската агенция на Фернандо Алонсо А14.

Цолов, който записа успешен дебют във Формула 3 тази година, а през миналата спечели титлата в испанската Формула 4, си е поставил за цел да събере 100 000 евро с помощта на неговите фенове, на които им харесва обещанието, че неговите победи ще са и техни. Парите са необходими за пътувания по състезания, обучения, подготовка и т.н.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна срещата на Николай Денков с Марк Рюте
Започна срещата на Николай Денков с Марк Рюте
Кой е новият председател на СОС Цветомир Петров?
Кой е новият председател на СОС Цветомир Петров?