НОВИНИ

Левски вече е с изцяло нов Управителен съвет

Петър Ганев, Наско Сираков
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
23:04, 13.10.2021
Чете се за: 03:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев вдигна завесата около новия Управителен съвет на "сините", който ще бъде обявен официално в четвъртък, 14 октомври, на пресконференция.

Петър Ганев беше категоричен, че Управителен съвет на клуба е изцяло нов и се състои от трима членове. Това са Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов.

За изпълнителен директор на Левски е бил назначен Иво Ивков, като той ще отговаря изцяло за административното управление на клуба.

"Даниел Боримиров ще има разнообразни функции, в т.ч. посланик на клуба, връзка с привържениците и в подкрепа на спортно-техническия щаб. Радослав Разпопов идва от екипа на Palms Bet и ще отговаря за търговската част, в т.ч. работа по привличане на спонсори и рекламодатели", написа в страницата си във Фейсбук Петър Ганев.

Ето и цялото изявление на представителя на Надзорния съвет:

Тази вечер Надзорният съвет (НС) на „ПФК Левски“ проведе заседание и финално събеседване с новия Управителен съвет на клуба. Фокусът на обсъждането беше бъдещето на „ПФК Левски“ и ролята на всеки един в трансформацията на клуба. В резултат на срещата бяха взети официално следните решения:

Новият Управителен съвет (УС) на „ПФК Левски“ е изцяло нов и се състои от трима членове. Това са Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. На този етап Управителният съвет на клуба ще е от трима, като остава възможността за неговото попълване с нови членове – по устав УС се състои от 3 до 5 лица. Беше обсъден и профил на бъдещи нови членове;

Новият Изпълнителен директор на „ПФК Левски“ е Иво Ивков. Той беше на момента избран от УС и одобрен от НС на клуба. Административното управление на „ПФК Левски“ ще бъде изцяло в ръцете на Иво Ивков;

Даниел Боримиров ще има разнообразни функции, в т.ч. посланик на клуба, връзка с привържениците и в подкрепа на спортно-техническия щаб;

Радослав Разпопов идва от екипа на Palms Bet и ще отговаря за търговската част, в т.ч. работа по привличане на спонсори и рекламодатели. Радослав още от утре ще бъде на работа в клуба и отговорностите му са изцяло към бъдещето на „ПФК Левски“.

С днешното решение приключва важен етап от промените в „ПФК Левски“. След завръщането на Станимир Стоилов начело на любимия отбор, избирането на Иво Ивков за изп. директор е другата голяма новина от последните месеци. Вярвам, че с Мъри и Иво начело имаме две силни котви – в спортно-технически и административно-управленски план, които да обединят сините привърженици и да трансформират клуба

Утре в 11:00 часа е официалното представяне на новия Управителен съвет на „ПФК Левски“.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След катастрофата в Елхово, при която загина бебе: Задържаха шофьора на тира
След катастрофата в Елхово, при която загина бебе: Задържаха шофьора на тира
Водолаз след оглед на "Вера Су": Корабът е като запечатан
Водолаз след оглед на "Вера Су": Корабът е като запечатан