Левски вече е с изцяло нов Управителен съвет

от БНТ
23:04, 13.10.2021
Чете се за: 03:30 мин.
Спорт
Петър Ганев, Наско Сираков
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев вдигна завесата около новия Управителен съвет на "сините", който ще бъде обявен официално в четвъртък, 14 октомври, на пресконференция.

Петър Ганев беше категоричен, че Управителен съвет на клуба е изцяло нов и се състои от трима членове. Това са Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов.

За изпълнителен директор на Левски е бил назначен Иво Ивков, като той ще отговаря изцяло за административното управление на клуба.

"Даниел Боримиров ще има разнообразни функции, в т.ч. посланик на клуба, връзка с привържениците и в подкрепа на спортно-техническия щаб. Радослав Разпопов идва от екипа на Palms Bet и ще отговаря за търговската част, в т.ч. работа по привличане на спонсори и рекламодатели", написа в страницата си във Фейсбук Петър Ганев.

Ето и цялото изявление на представителя на Надзорния съвет:

Тази вечер Надзорният съвет (НС) на „ПФК Левски“ проведе заседание и финално събеседване с новия Управителен съвет на клуба. Фокусът на обсъждането беше бъдещето на „ПФК Левски“ и ролята на всеки един в трансформацията на клуба. В резултат на срещата бяха взети официално следните решения:

Новият Управителен съвет (УС) на „ПФК Левски“ е изцяло нов и се състои от трима членове. Това са Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. На този етап Управителният съвет на клуба ще е от трима, като остава възможността за неговото попълване с нови членове – по устав УС се състои от 3 до 5 лица. Беше обсъден и профил на бъдещи нови членове;

Новият Изпълнителен директор на „ПФК Левски“ е Иво Ивков. Той беше на момента избран от УС и одобрен от НС на клуба. Административното управление на „ПФК Левски“ ще бъде изцяло в ръцете на Иво Ивков;

Даниел Боримиров ще има разнообразни функции, в т.ч. посланик на клуба, връзка с привържениците и в подкрепа на спортно-техническия щаб;

Радослав Разпопов идва от екипа на Palms Bet и ще отговаря за търговската част, в т.ч. работа по привличане на спонсори и рекламодатели. Радослав още от утре ще бъде на работа в клуба и отговорностите му са изцяло към бъдещето на „ПФК Левски“.

С днешното решение приключва важен етап от промените в „ПФК Левски“. След завръщането на Станимир Стоилов начело на любимия отбор, избирането на Иво Ивков за изп. директор е другата голяма новина от последните месеци. Вярвам, че с Мъри и Иво начело имаме две силни котви – в спортно-технически и административно-управленски план, които да обединят сините привърженици и да трансформират клуба

Утре в 11:00 часа е официалното представяне на новия Управителен съвет на „ПФК Левски“.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
След катастрофата в Елхово, при която загина бебе: Задържаха шофьора на тира
След катастрофата в Елхово, при която загина бебе: Задържаха шофьора на тира
Водолаз след оглед на "Вера Су": Корабът е като запечатан
Водолаз след оглед на "Вера Су": Корабът е като запечатан