НОВИНИ

Лятно приключение на сцената с Народно читалище "Тротоара 2020"

Лятно приключение на сцената с Народно читалище "Тротоара 2020"
bnt avatar logo
от БНТ
14:01, 16.07.2021
Чете се за: 02:27 мин.
Общество
Слушай новината

Лятно приключение на сцената с Народно читалище "Тротоара 2020" на датите 17.07, 01.08, 14.08, 15.08, 28.08, 4.09 и 5.09 Народно читалище "Тротоара 2020", подкрепено от отговорния бизнес и артисти и с дейното участие на ученици от столични училища, ще проведе TRAP Fest Summer 2021 - младежки фестивал на сцената "Лятна естрада" в парк “Борисова градина”.

Въпреки изненадите на 2020-а, през изминалата година TRAP Fest беше успешно проведен за първи път в продължение на 5 дни през летния сезон. На сцената на Лятната естрада прозвучаха танци, музика и много забавления, които изпълниха Борисовата градина.

"Целта на инициативата е да ангажира младежката сила и енергия за придобиване на важни умения, свързани с мениджмънта, участията и организацията. Във всяка от задачите по реализацията на фестивала главни действащи лица са именно учениците, които могат да обменят опит с професионалисти. Фестивалът също така осигурява изява на млади и прохождащи изпълнители, които могат да направят първи сериозни стъпката на сцената", коментира Ева Николова, част от настоятелството на читалището.

Фестивалът на младежите ще се проведе на седем различни дати в парка, през цялото лято, а на сцената ще излизат музикални групи, изпълнители и танцьори от всякакви стилове - рок, метъл, пънк, българска народна музика, латино карнавал и цирк.

TRAP Fest се провежда благотворително, без вход, като всеки желаещ да подкрепи мисията на читалището ще може да дари средства на място. На място посетителите ще имат възможност да станат членове на Читалището и да зададат въпросите си към доброволците на Тротоара - съвременното читалище. А тези, които нямат търпение, могат да го направят още сега на https://trotoara.com/donate.

През всяка една от датите за ангажирани доброволци от всички възрасти. Ако желаете да се включите в доброволческите инициативи, може да го направите ТУК.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Волейболистите ни започват подготовка за ЕвроВолей 2021
Волейболистите ни започват подготовка за ЕвроВолей 2021
Националите по бокс заминаха за Токио със знаме и лъвче в ръка
Националите по бокс заминаха за Токио със знаме и лъвче в ръка