НОВИНИ

Мартин Кавдански се завърна в Ботев Враца

мартин кавдански завърна ботев враца
Снимка: ПФК Ботев Враца
bnt avatar logo
от БНТ
21:58, 20.06.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Централният защитник Мартин Кавдански подписа договор с Ботев Враца и от новия сезон ще защитава "зелената" фланелка в Първа лига.

Той се завръща на стадион "Христо Ботев", където игра през 2019 година. Тогава Кавдански записа и два гола на сметката си.

През последните няколко сезона той бе част от Царско село, а също така бе и капитан на отбора.
Опитният футболист е защитавал още цветовете на Славия, Локомотив Мездра, Локомотив Пловдив, Берое, Черноморец, Марек и Локомотив Горна Оряховица. В чужбина е част от френските Метц и Клермон, както от северномакедонския Шкендия и албанския Тирана.

Кавдански вече направи неофициален нов дебют с екипа на Ботев Враца. Той започна титуляр в контролата срещу Янтра, която врачани спечелиха с 5:2 преди няколко дни.

"Радвам се да се върна отново във Враца. Тук винаги съм се чувствал като у дома си. Ще дам всичко от себе си, за да постигнем целите, които ще имаме през новия сезон. Мисля, че отборът има възможност да гони много по-високо класиране от това, което беше миналата година. Обстановката не ми е чужда и бързо свикнах с колегите, с повечето, от които се познаваме", каза Мартин Кавдански.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Руски обстрел унищожи хранителен склад в Одеса
Руски обстрел унищожи хранителен склад в Одеса
Мексико Сити бе домакин на най-масовата тренировка по бокс в света
Мексико Сити бе домакин на най-масовата тренировка по бокс в света