НОВИНИ

Милиони фенове на "One Direction" потънаха в скръб заради смъртта на Лиъм Пейн

31-годишният певец почина при трагичен инцидент в Аржентина

Ния Прелджич
от Ния Прелджич
20:51, 17.10.2024
Чете се за: 02:35 мин.
По света
милиони фенове one direction потънаха скръб заради смърта лиъм пейн
Снимка: БТА
Слушай новината

На 31 години почина певецът Лиъм Пейн от популярната момчешка група "One Direction". Вокалистът загина при падане от балкона на хотелската си стая в Буенос Айрес. Нетрезво състояние е една от основните версии за инцидента. Стотици фенове се събраха пред хотела, за да изпратят певеца.

Милиони фенове по целия свят скърбят. Лиъм Пейн - член на момчешката група "One Direction" загина късно снощи. Пътят му към славата започва през 2010 година, когато прочутият британски продуцент Саймън Коуел го избира за член на бандата. Скоро тя набира огромна популярност, а петте момчета печелят любовта на милиони фенове по цял свят.

2016 година - "Опе Direction" се разделят и всеки от тях започва солова кариера. Лиъм Пейн не крие, че се е сблъскал и с тъмната страна на славата. Той често говори публично за проблемите си с алкохола и депресиите си. Преди седмици бившата му годеница обявява публично, че тя и семейството ѝ са подложени на системен телефонен тормоз от Пейн.

Преди дни Пейн отсяда в хотел в Буенос Айрес. Късно снощи мениджърът на хотела звъни на спешния телефон 911. Докладва за агресивен гост, който е под влияние на наркотици или алкохол. Когато пристига, полицията намира безжизненото му тяло. Смята се, певецът е паднал от балкона на третия етаж.

През последните часове известни музиканти и почитатели заляха медиите с публикации в памет на Пейн.

Мануела Диас, студентка: "Израснах, слушайки "One Direction", това е част от детството ми. Никога не съм мислила, че ще стоя тук, на пет пресечки от къщата ми, ще видя как артист, когото следвах от ранна детска възраст, умира по толкова трагичен начин и толкова млад."

снимки: БТА

Много подробности около смъртта на изпълнителя остават неясни…

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Италианският миграционен модел: След Албания и Уганда може да приеме бежанци от ЕС
Италианският миграционен модел: След Албания и Уганда може да приеме бежанци от ЕС