НОВИНИ

Пето място за женската ни тройка на СК по акробатика в София

Борил Гочев
от Борил Гочев
21:45, 25.04.2021
Чете се за: 00:45 мин.
Други спортове
пето женската тройка акробатика софия

Йоана Джунева, Антоанета Манасиева и Анна Янкова се наредиха на 5-та позиция в надпреварата при женските тройки от програмата на Световната купа по акробатика, която се проведе в столичната „Асикс Арена“.

Момичетата, които са състезателки на клуб ЦСКА София с треньор Даниела Велчева изиграха с голямо желание смесеното си съчетание, поставено по музика от „Фантомът от операта“.

Трите показаха стабилно изпълнение, с оглед контузията, която има Джунева (скъсани кръстни връзки)и получиха оценка от 26.070 точки.

„Доста по-доволни сме от вчера. Разбира се, имаше накъде по-добре да го изиграем, но аз лични съм доста доволна.

Наистина е доста трудно. Това е може би най-трудното ни съчетание, защото е смесено от предишните две. Най-сложните упражнения са сложени вътре и се радвам, че го изпълнихме толкова добре. Това ни е любимата комбинация. Преди, когато бяхме в националния отбор женска двойка бях връхче, го играхме и още от тогава ми е любимо и треньорката реши, че сме на такъв етап, че вече може да правим тази сложна и красива комбинация.", сподели Джунева.

„Можеше и по-добре, но то винаги може и по-добре. За световното първенство в Швейцария през юни ще се подготвим много по-добре и ще покажем още по-добри съчетания“, допълни Антоанета Манасиева.

„Аз съм много доволна, че си направихме много по-добре от вчера, бяхме много по-стабилни“, коментира Манасиева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 10 000 починали от коронавирус в Гърция от началото на пандемията
Над 10 000 починали от коронавирус в Гърция от началото на пандемията
Манчестър Сити с първи трофей за сезона
Манчестър Сити с първи трофей за сезона