НОВИНИ

Погба вярва, че Юнайтед може да спечели титлата

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:09, 15.01.2021
Чете се за: 00:44 мин.
Български футбол
погба вярва юнайтед спечели титлата
Слушай новината

Звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба призна, че "червените дяволи" не са на нивото на Ливърпул преди сблъсъка между двата тима в неделя.

Тимът на Оле Гунар Солскяр е на върха на класирането, на три точки пред своя стар съперник, като е спечели девет от последните си 11 срещи в Лигата.

Въпреки че Погба вярва, че отборът може да стане шампион за първи път от 2013-а, френският полузащитник е на мнение, че аспирациите за титлата ще бъдат тествани сериозно в неделя.

„Подобрихме се значително, продължаваме да го правим, но все още имаме много млад отбор. Не можем да кажем, че сме на тяхното ниво, защото те спечелиха Висшата лига и продължават с победите, така че денят, в който станем шампиони – тогава можем да кажем, че сме на същото ниво. Ако искаш да бъдеш най-добрият, трябва да побеждаваш най-добрите. Искаме да победим шампионите на Висшата лига“.

„Знаем колко добре играят те през последните няколко години – знаем техните качества и начина, по който играят. Винаги е трудно срещу тях. Знаем, че и този път няма да бъде по-различно и трябва просто да се фокусираме и да опитаме да останем на върха. Мисля, че можем да спечелим Лигата, но има много тимове, които могат да го направят – все още не сме шампиони, далеч сме от това“, сподели Погба.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Движение "Възраждане" иска нормализация на живота в България
Движение "Възраждане" иска нормализация на живота в България
ЦСКА 1948 уреди контрола с Динамо (Киев) на лагера в Турция
ЦСКА 1948 уреди контрола с Динамо (Киев) на лагера в Турция