НОВИНИ

Радослав Янков: Появата на дъщеря ми остава най-ценният момент през сезона

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:51, 19.03.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
радослав янков появата дъщеря остава ценният момент сезона
Слушай новината

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков определи раждането на дъщеря му Дария като "най-ценният момент" от завършилия вчера сезон 2022/23.

Янков използва профила си в Instagram, за да обобщи впечатленията си от изминалата кампания, като самият той разкри, че е успял да си върне увереността, след като е постигнал "най-добрите си класирания от 2019 година насам".

През този сезон най-силният резултат на роденият в Чепеларе сноубордист дойде по време на домашната Световна купа в Банско, където той завърши 4-ти в един от двата старта в паралелния слалом.

"Дългият, труден и адски емоционален 22/23 сезон завърши със седмо място на последната Световна купа, отпадайки с 0.03 секунди. Стотните си "играеха" с мен на много стартове, но това не ми попречи да си върна увереността и да направя най-добрите си класирания от 2019 година насам! Една спорна дисквалификация ме лиши от изява във финалите на Световното първенство, което все още е трудно да приема, но появата на дъщеря ми Дария остава най-ценният момент през този сезон! Благодаря на семейството и на екипа ми за компромисите, които направиха и за безрезервната подкрепа, която получавам. Благодаря на БФСки и спонсорите ми, които продължават да вярват", написа Радослав Янков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Виктория Томова срещу американка на старта на квалификациите в Маями
Виктория Томова срещу американка на старта на квалификациите в Маями
Пьотр Нестеров триумфира с титлата на двойки в Шарм Ел Шейх
Пьотр Нестеров триумфира с титлата на двойки в Шарм Ел Шейх